Du er landet på Gulvlampe.dk, det helt rigtige sted at finde Verpan gulvlampe. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Verpan gulvlampe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Pantop Gulvlampe Grå – Verpan

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Lampemesteren.dk.

Her kan “Pantop Gulvlampe Grå – Verpan” fås til 5870,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Verner Panton for Verpan Koncept Pantop gulvlampe, i Grå, er en lækker gulvlampe, baseret på den klassiske Pantop serie af Verner Panton.
Pantop gulvlampen, i Grå, henleder tankerne på en klokke.
Dens brede afslutning på skærmen bevirker…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

2: Fun 1 STM Gulvlampe – Verpan

Anden anbefaling har vi fundet hos Lampemesteren.dk, hvor du kan købe Fun 1 STM Gulvlampe – Verpan til kun 7895,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design: Verner Panton. Koncept: Verner Panton Fun 1STM Gulvlampe er en Verner Panton klassiker.
Enkel og elegant på samme tid.
Ophæng af plader i perlemor samlet i 3 metal ringe i forskellig størrelse monteret med 2,2m transparent ledning med afbryder. B…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

3: Wire Gulvlampe Hvid – Verpan

Næste anbefaling er “Wire Gulvlampe Hvid – Verpan”.

Dagens bedste tilbud på “Wire Gulvlampe Hvid – Verpan” har vi fundet hos Lampemesteren.dk hvor prisen lige nu er 5995,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Verpan Wire gulvlampe – designet af Verner Panton.
Obs! Forventes på lager til slut november, da den pt er udsolgt hos producenten! Wire lampen er utrolig dekorativ med sin forkromede trådramme, som udvides i toppen, hvor den understøtter en hvid halvkugl…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

4: Fun 1 STM Gulvlampe Brass – Verpan

Sidste produkt på vores liste er Fun 1 STM Gulvlampe Brass – Verpan som vi har fundet til 9395,- hos Lampemesteren.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Flot gulvlampe med stel i messing finish og muslingeskaller Mange betragter FUN serien som en af Verner Pantons største mesterværker indenfor belysningsdesign.
FUN lamperne afgiver et blødt og naturligt lys, og de lette og sarte muslingeskaller bidrager d…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Verpan gulvlampe i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Verpan gulvlampe:

Dyreste Verpan Gulvlampe på listen er Fun 1 STM Gulvlampe Brass – Verpan fra Lampemesteren.dk med en pris på 9395.00. Billigste udvalgte Gulvlampe er Pantop Gulvlampe Grå – Verpan som du kan købe for 5870.00 hos Lampemesteren.dk. Forskellen på de to priser er 3525 kr. – de 4 Verpan Gulvlampe vi har fundet koster i gennemsnit 7288.75 kr.
Ovenstående Verpan Gulvlampe data og priser er hentet fra 5 butikker (Lampemesteren.dk, Lamper.dk, AndLight DK, Luxlight.dk, Erling Christensen Møbler). Alle Verpan Gulvlampe tilbud er opdateret i dag 01-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Gulvlampe guides:

Fandt du ikke det rigtige Gulvlampe blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Gulvlampe: