Du er landet på Gulvlampe.dk, det helt rigtige sted at finde Le Klint standerlampe. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Le Klint standerlampe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Le Klint 321 standerlampe – Stål

Sidste produkt på vores liste er Le Klint 321 standerlampe – Stål som vi har fundet til 5995,- hos Erling Christensen Møbler.

Forhandlerens beskrivelse:
Le Klint model 321 designet af Michael Bang helt tilbage i 1994.
Gulvlampen er udformet i stål og er forsynet med et skydestykke, så højden kan varieres fra 130-155 cm. Derudover kan lampen vippes i det yderste led, hvilket ligeledes gør den velegnet som…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Le Klint standerlampe i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Le Klint standerlampe:

Dyreste Le Klint Standerlampe på listen er Le Klint 321 standerlampe – Stål fra Erling Christensen Møbler med en pris på 5995.00. Billigste udvalgte Standerlampe er Le Klint 321 standerlampe – Stål som du kan købe for 5995.00 hos Erling Christensen Møbler. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Le Klint Standerlampe vi har fundet koster i gennemsnit 5995 kr.
Ovenstående Le Klint Standerlampe data og priser er hentet fra 1 butikker (Erling Christensen Møbler). Alle Le Klint Standerlampe tilbud er opdateret i dag 01-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Standerlampe guides:

Fandt du ikke det rigtige Standerlampe blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Standerlampe: