Du er landet på Gulvlampe.dk, det helt rigtige sted at finde standerlampe. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle standerlampe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Djeco Petit Home Standerlampe

Første anbefaling på listen er fra mærket Djeco.

Det bedste tilbud på “Djeco Petit Home Standerlampe” vi har fundet er hos Luksusbaby Danmark hvor prisen lige nu er 59,-

Forhandlerens beskrivelse:
Super standerlampe til dukkehuset.
Lampen har et virkelig lækkert moderne look og har et super skønt mønster.
Perfekt til stuen i det flotte dukkehus.
Fra 4 år 9,5 cm…

Se hos Luksusbaby Danmark ❯❯

2: Chic Antique Factory Standerlampe Sort – 175

Anden anbefaling har vi fundet hos Hoejgaardbrugskunst.dk, hvor du kan købe Chic Antique Factory Standerlampe Sort – 175 til kun 1155,- kr.

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

3: Glo-Ball F2 standerlampe, sort

  • Dagens pris: 5441,25 kr.
  • Fundet hos Luxlight.dk
  • Farve: Sort

Næste anbefaling er “Glo-Ball F2 standerlampe, sort”.

Dagens bedste tilbud på “Glo-Ball F2 standerlampe, sort” har vi fundet hos Luxlight.dk hvor prisen lige nu er 5441,25 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Flos Glo-ball F2 standerlampe i sort.
Glo-ball F2 standerlampe – designet af Jasper Morrison.
En smuk standerlampe med mundblæst opaliseret glasskærm og stel i sortmalet stål. Glasskærmen er mandarinformet og produceret af højeste kvalitetsglas.
Glasset e…

Se hos Luxlight.dk ❯❯

4: SLV FLATT POLE 100 LED standerlampe 3000K IP65 antracit/brun

Produkt nummer 4 på vores “standerlampe-liste” er SLV FLATT POLE 100 LED standerlampe 3000K IP65 antracit/brun som du lige nu kan købe for 3045,- hos LampeGuru.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Ønsker du en standerlampe, der kan monteres i jorden i håndevending? Så skal den som minimum have beskyttelsesklassen IP65 for således at være støvtæt og også beskyttet imod vandstråler fra forskellige retninger.
Vores FLATT POLE 65 har IP 65 og egner sig…

Se hos LampeGuru.dk ❯❯

5: Halo Design Medina standerlampe E27, Antique – 716265

  • Dagens pris: 769,- kr.
  • Fundet hos LampeGuru.dk
  • Mærke: Halo Design
  • Størrelse: e27

Sidste produkt på vores liste er Halo Design Medina standerlampe E27, Antique – 716265 som vi har fundet til 769,- hos LampeGuru.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Medina gulvlampe fra Halo design, tegnet af Michael Waltersdorff er udfør med en flot tidløst plisséskærm, i Antique Messing og sort ledning, – tidsløst dansk design, skærmen har en diameter på 33 cm, som gør den anvendelig til storset i alle boligensrum…

Se hos LampeGuru.dk ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste standerlampe i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse standerlampe:

Dyreste Standerlampe på listen er Floor Basalt Standerlampe fra Norliving med en pris på 8995.00. Billigste udvalgte Standerlampe er Djeco Petit Home Standerlampe som du kan købe for 59.00 hos Luksusbaby Danmark. Forskellen på de to priser er 8936 kr.
Ovenstående Standerlampe data og priser er hentet fra 11 butikker (Luksusbaby Danmark, Hoejgaardbrugskunst.dk, Luxlight.dk, LampeGuru.dk, Norliving, Home Sweet Home, Lampemesteren.dk, Hjemmets, vvs.dk, Moreland, ES Furniture). Alle Standerlampe tilbud er opdateret i dag 28-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Standerlampe guides:

Fandt du ikke det rigtige Standerlampe blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Standerlampe: