Du er landet på Gulvlampe.dk, det helt rigtige sted at finde standerlampe. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle standerlampe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: KP-Classica Udendørs Standerlampe – KP-lampen

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Lampemesteren.dk.

Her kan “KP-Classica Udendørs Standerlampe – KP-lampen” fås til 6995,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design KP-lampen   Koncept KP Classica udendørs standerlampe er enkel og samtidig tydelig i sit udtryk.
Den passer til de fleste huse, gamle som nye og giver et godt lys.   Lamperne fra KP-lampen er produceret efter skandinavisk design trad…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

2: Standerlampe – Floor Basalt Black

Anden anbefaling har vi fundet hos Home Sweet Home, hvor du kan købe Standerlampe – Floor Basalt Black til kun 8995,- kr.

Se hos Home Sweet Home ❯❯

3: Annebellh Standerlampe

Næste anbefaling er “Annebellh Standerlampe”.

Dagens bedste tilbud på “Annebellh Standerlampe” har vi fundet hos Unishop.nu hvor prisen lige nu er 1249,- kr.

Se hos Unishop.nu ❯❯

4: Homeville Essex standerlampe metal 25x60x142cm

  • Dagens pris: 249,- kr.
  • Fundet hos Moreland
  • Mærke: Homeville

Produkt nummer 4 på vores “standerlampe-liste” er Homeville Essex standerlampe metal 25x60x142cm som du lige nu kan købe for 249,- hos Moreland

Forhandlerens beskrivelse:
Essex er en standerlampe i et enkelt og moderne design med sin kugleformet lampeskærm i glas og krop i stål. En af de mange fordele ved standerlamper, også kaldet gulvlamper, er alsidigheden.
En standerlampe er nem at flytte rundt på, når det er tid til…

Se hos Moreland ❯❯

5: Homeville Birmingham standerlampe børstet stål 31x120x205cm

  • Dagens pris: 599,- kr.
  • Fundet hos Moreland
  • Mærke: Homeville

Sidste produkt på vores liste er Homeville Birmingham standerlampe børstet stål 31x120x205cm som vi har fundet til 599,- hos Moreland.

Forhandlerens beskrivelse:
Birmingham er en smuk standerlampe i et elegant design, med moderne detaljer, som den hvide marmor base og simple kugleformet skærm i børstet stål. En af de mange fordele ved standerlamper, også kaldet gulvlamper, er alsidigheden.
En standerlampe er nem…

Se hos Moreland ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste standerlampe i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse standerlampe:

Dyreste Standerlampe på listen er Standerlampe – Floor Basalt Black fra Home Sweet Home med en pris på 8995.00. Billigste udvalgte Standerlampe er Homeville Princeton standerlampe hvid 26,5x82x152cm som du kan købe for 199.00 hos Moreland. Forskellen på de to priser er 8796 kr. – de 5 Standerlampe vi har fundet koster i gennemsnit 32819.65 kr.
Ovenstående Standerlampe data og priser er hentet fra 18 butikker (Lampemesteren.dk, Home Sweet Home, Unishop.nu, Moreland, Lammeuld.dk, Hoejgaardbrugskunst.dk, LforLiving.dk, Hjemmets, ModernRoom.dk, Lamper.dk, Luxlight.dk, AndLight DK, Norliving, Office2go.dk, ES Furniture, vvs.dk, LampeGuru.dk, Erling Christensen Møbler). Alle Standerlampe tilbud er opdateret i dag 01-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Standerlampe guides:

Fandt du ikke det rigtige Standerlampe blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Standerlampe: