Du er landet på Gulvlampe.dk, det helt rigtige sted at finde Chic Antique standerlampe. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Chic Antique standerlampe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Chic Antique Factory Standerlampe Sort – 175

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Hoejgaardbrugskunst.dk.

Her kan “Chic Antique Factory Standerlampe Sort – 175” fås til 1155,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Her ser du en helt unik gulvlampe i rå factory stil.Lampen passer rigtig godt ind i en stil med feks.
beton, zink, rustikt træ – men også i en romantisk / fransk inspireret stil gør den sig utroligt godt.Standerlampen er sort og har en industriel patina,…

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

2: Chic Antique Standerlampe i Factorystil

  • Dagens pris: 1299,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 1325.00, nu kun 1299,-.
    Du sparer 26 kr. / 1 %
  • Fundet hos ModernRoom.dk
  • Mærke: Chic Antique

Anden anbefaling har vi fundet hos ModernRoom.dk, hvor du kan købe Chic Antique Standerlampe i Factorystil til kun 1299,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
  Chic Antique Standerlampe i super smart Factorystil som så flot ok kan være e med til at give dit hjem  lidt rå kant og et personligt touch 🙂 lampen er desiget så den ser ud som om at den har mange års patina, finishen kan fremstå forskelligt pål l…

Se hos ModernRoom.dk ❯❯

3: Standerlampe – Antik messing/sort – H 155,5 cm fra Chic Antique

  • Dagens pris: 1589,- kr.
  • Fundet hos ES Furniture
  • Mærke: Chic Antique

Sidste produkt på vores liste er Standerlampe – Antik messing/sort – H 155,5 cm fra Chic Antique som vi har fundet til 1589,- hos ES Furniture.

Forhandlerens beskrivelse:
Unik standerlampe med et smukt antikt messing look til et godt lys ved lænestolen eller sofaen….

Se hos ES Furniture ❯❯

Flere produkter.

De 3 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Chic Antique standerlampe i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Chic Antique standerlampe:

Dyreste Chic Antique Standerlampe på listen er Standerlampe – Antik messing/sort – H 155,5 cm fra Chic Antique fra ES Furniture med en pris på 1589.00. Billigste udvalgte Standerlampe er Chic Antique Factory Standerlampe Sort – 175 som du kan købe for 1155.00 hos Hoejgaardbrugskunst.dk. Forskellen på de to priser er 434 kr. – de 3 Chic Antique Standerlampe vi har fundet koster i gennemsnit 1347.67 kr.
Ovenstående Chic Antique Standerlampe data og priser er hentet fra 4 butikker (Hoejgaardbrugskunst.dk, LforLiving.dk, ModernRoom.dk, ES Furniture). Alle Chic Antique Standerlampe tilbud er opdateret i dag 01-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Standerlampe guides:

Fandt du ikke det rigtige Standerlampe blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Standerlampe: