Du er landet på Gulvlampe.dk, det helt rigtige sted at finde Frandsen gulvlampe. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Frandsen gulvlampe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Benjamin Gulvlampe Sort – Frandsen

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Lampemesteren.dk.

Her kan “Benjamin Gulvlampe Sort – Frandsen” fås til 1595,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Benjamin Gulvlampe, Mat sort – designet af Benny Frandsen for Frandsen Lighting.
Benjamin er en meget klassisk og stilren lampeserie med den enkle trekantsform og de smukke farver, den kan fås i.
Benjamin gulvlampen bidrager med klassisk nordisk design…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

2: Silk Skærm til Pendel Ø22 & Gulvlampe – Frandsen

Anden anbefaling har vi fundet hos Lampemesteren.dk, hvor du kan købe Silk Skærm til Pendel Ø22 & Gulvlampe – Frandsen til kun 1039,- kr.

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

3: Hideout Gulvlampe Sort – Frandsen

Næste anbefaling er “Hideout Gulvlampe Sort – Frandsen”.

Dagens bedste tilbud på “Hideout Gulvlampe Sort – Frandsen” har vi fundet hos Lampemesteren.dk hvor prisen lige nu er 1995,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design for Frandsen Lighting Koncept Utrolig flot gulvlampe fra Frandsen – HideOut vil passe perfekt ind hjemme hos sig. Udformet i egetræ med sort stof skærm. En lampe som både er meget enkel i udtrykket , men samtidig en anderledes og elegant…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

4: Lyss Gulvlampe Almond – Frandsen

Produkt nummer 4 på vores “Frandsen gulvlampe-liste” er Lyss Gulvlampe Almond – Frandsen som du lige nu kan købe for 1695,- hos Lampemesteren.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Design Frandsen Design for Frandsen Koncept Lyss Gulvlampe Almond er bygget op omkring de tre mest væsentlige elementer; en base, armen og den ikoniske skærm, der reflekterer et behageligt lys i den retning du har behov for det.
Med matchende kontakt…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

5: Minneapolis Gulvlampe Matt Black – Frandsen

Forhandlerens beskrivelse:
Frandsen Minneapolis gulvlampe, mat sort – designet af Friis & Moltke.
Minneapolis-serien blev oprindeligt designet til Scanticon hotel og konferencecenter, som i dag er Crowne Plaza, i Minneapolis, USA.
Lamperne blev også brugt til Borupgårds konferencec…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

6: BF 20 Gulvlampe Brushed/Satin – Frandsen

Sidste produkt på vores liste er BF 20 Gulvlampe Brushed/Satin – Frandsen som vi har fundet til 2445,- hos Lampemesteren.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Benny Frandsen for Frandsen Koncept BF 20 Gulvlampe Brushed/Satin er en smuk kombination af klassisk håndværk og industrielt design, i en lampe med en funktionel belysning.
De rene linjer passer let ind i de minimalistiske tendenser, hvor lamp…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

Flere produkter.

De 6 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Frandsen gulvlampe i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Frandsen gulvlampe:

Dyreste Frandsen Gulvlampe på listen er Lobby Gulvlampe Sort – Frandsen fra Lampemesteren.dk med en pris på 3495.00. Billigste udvalgte Gulvlampe er Silk Skærm til Pendel Ø22 & Gulvlampe – Frandsen som du kan købe for 1039.00 hos Lampemesteren.dk. Forskellen på de to priser er 2456 kr. – de 6 Frandsen Gulvlampe vi har fundet koster i gennemsnit 12590.67 kr.
Ovenstående Frandsen Gulvlampe data og priser er hentet fra 4 butikker (Lampemesteren.dk, Lamper.dk, Luxlight.dk, LampeGuru.dk). Alle Frandsen Gulvlampe tilbud er opdateret i dag 01-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Gulvlampe guides:

Fandt du ikke det rigtige Gulvlampe blandt de 6 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Gulvlampe: