Du er landet på Gulvlampe.dk, det helt rigtige sted at finde Filibabba gulvlampe. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Filibabba gulvlampe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Filibabba Gulvlampe LED Hvalen Christian

  • Dagens pris: 741,- kr.
  • Fundet hos Babysam.dk
  • Mærke: Filibabba

Sidste produkt på vores liste er Filibabba Gulvlampe LED Hvalen Christian som vi har fundet til 741,- hos Babysam.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Vores store hval-lampe er en videreudvikling af vores populære lille Hvalen Christian-lampe.
Det er den sødeste lampe at have stående på børneværelset og dens milde udtryk tiltaler både store og små.
Lampen er produceret i hård plast, så den kan holde til…

Se hos Babysam.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Filibabba gulvlampe i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Filibabba gulvlampe:

Dyreste Filibabba Gulvlampe på listen er Filibabba Gulvlampe LED Hvalen Christian fra Babysam.dk med en pris på 741.00. Billigste udvalgte Gulvlampe er Filibabba Gulvlampe LED Hvalen Christian som du kan købe for 741.00 hos Babysam.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Filibabba Gulvlampe vi har fundet koster i gennemsnit 741 kr.
Ovenstående Filibabba Gulvlampe data og priser er hentet fra 9 butikker (Babysam.dk, Mammashop.dk, Lillepip.dk, Sovedyret.dk, Baby Circle, Abeungen, Loukrudt, Gucca.dk, Coolshop.dk). Alle Filibabba Gulvlampe tilbud er opdateret i dag 14-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Gulvlampe guides:

Fandt du ikke det rigtige Gulvlampe blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Gulvlampe: