Du er landet på Gulvlampe.dk, det helt rigtige sted at finde Luceplan gulvlampe. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Luceplan gulvlampe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Costanza Gulvlampe Alu/Liquorice Black – Luceplan

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Lampemesteren.dk.

Her kan “Costanza Gulvlampe Alu/Liquorice Black – Luceplan” fås til 4026,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Paolo Rizzatto for Luceplan Koncept Costanza Gulvlampe Alu/Liquorice Black er nu fyldt 25 år plus det løse, så der skulle friske skærme og nye farver til kroppen.
Costanza blev designet i 1986 af Paolo Rizzatto for Luceplan, og har levet genne…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

2: Lita Gulvlampe Ø30 Ash Wood – Luceplan

Anden anbefaling har vi fundet hos Lampemesteren.dk, hvor du kan købe Lita Gulvlampe Ø30 Ash Wood – Luceplan til kun 8655,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design David Dolcini for Luceplan Lita Gulvlampe Ø30 Ash Wood er en særdeles yndefuld og elegant lampe, der blander naturlige materialer og smukke geometriske former.
Lampens skærm er gjort i mundblæst opalglas, hvorigennem sarte lodrette liner løber…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

3: Hope Gulvlampe – Luceplan

Næste anbefaling er “Hope Gulvlampe – Luceplan”.

Dagens bedste tilbud på “Hope Gulvlampe – Luceplan” har vi fundet hos Lampemesteren.dk hvor prisen lige nu er 17317,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Paolo Rizzatto og Francisco Gomez Paz for Luceplan Koncept Rationalisering af materialer og en visuel lethed var inspirationen til at skabe Hope designet for Luceplan.
Den er skabt af polycarbonat kronblade, som faktisk er dannet af Fresnel l…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

4: Lita Gulvlampe Ø30 White – Luceplan

Sidste produkt på vores liste er Lita Gulvlampe Ø30 White – Luceplan som vi har fundet til 6209,- hos Lampemesteren.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Design David Dolcini for Luceplan Lita Gulvlampe Ø30 White er en særdeles yndefuld og elegant lampe, der blander naturlige materialer og smukke geometriske former.
Lampens skærm er gjort i mundblæst opalglas, hvorigennem sarte lodrette liner løber fra…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Luceplan gulvlampe i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Luceplan gulvlampe:

Dyreste Luceplan Gulvlampe på listen er Hope Gulvlampe – Luceplan fra Lampemesteren.dk med en pris på 17317.00. Billigste udvalgte Gulvlampe er Fatning og Dimmer Sensor til Costanza Gulvlampe Ny Model – Luceplan som du kan købe for 701.00 hos Lampemesteren.dk. Forskellen på de to priser er 16616 kr. – de 4 Luceplan Gulvlampe vi har fundet koster i gennemsnit 81341.5 kr.
Ovenstående Luceplan Gulvlampe data og priser er hentet fra 2 butikker (Lampemesteren.dk, AndLight DK). Alle Luceplan Gulvlampe tilbud er opdateret i dag 01-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Gulvlampe guides:

Fandt du ikke det rigtige Gulvlampe blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Gulvlampe: