Du er landet på Gulvlampe.dk, det helt rigtige sted at finde Laforma gulvlampe. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Laforma gulvlampe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: LAFORMA Brittany gulvlampe – hvid og grå metal

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Boboonline.dk.

Her kan “LAFORMA Brittany gulvlampe – hvid og grå metal” fås til 1499,- kr.

Se hos Boboonline.dk ❯❯

2: LAFORMA Damila gulvlampe – natur rattan og hvid metal

Anden anbefaling har vi fundet hos Boboonline.dk, hvor du kan købe LAFORMA Damila gulvlampe – natur rattan og hvid metal til kun 1189,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Gør dit hjem til et personligt stiludtryk ved at tilføje et naturligt, autentisk touch.
Damila-lampen er lavet af rattan, en naturfiber, der er vævet i hånden for at give den form. Ja, der er lamper, der tilføjer meget mere end bare lys.Fremhævede højdepu…

Se hos Boboonline.dk ❯❯

3: LAFORMA Alish gulvlampe – beige metal

Næste anbefaling er “LAFORMA Alish gulvlampe – beige metal”.

Dagens bedste tilbud på “LAFORMA Alish gulvlampe – beige metal” har vi fundet hos Boboonline.dk hvor prisen lige nu er 1149,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Her ses Alish, den flotte og moderne gulvlampe som LaForma har fra deres Alish-serie.
En gulvlampe kan stå i ethvert værelse og er en nem måde at tilføje mere lys til et rum. Denne trendy og moderne designer metallampe kan hurtigt blive en central del af…

Se hos Boboonline.dk ❯❯

4: LAFORMA Veleira gulvlampe – sort plast, stål og aluminium

Produkt nummer 4 på vores “Laforma gulvlampe-liste” er LAFORMA Veleira gulvlampe – sort plast, stål og aluminium som du lige nu kan købe for 1799,- hos Boboonline.dk

Se hos Boboonline.dk ❯❯

5: LAFORMA Ciana gulvlampe – sort bomuld/plast/metal

Forhandlerens beskrivelse:
Denne lampe fremviser sin stil og designer-godt udseende fra alle vinkler takket være metalstrukturen og bomuldsskærmen, begge med en sort finish.
Tilbage til sort….

Se hos Boboonline.dk ❯❯

6: LAFORMA Huka gulvlampe – hvid metal/bomuld og natur træ

Sidste produkt på vores liste er LAFORMA Huka gulvlampe – hvid metal/bomuld og natur træ som vi har fundet til 1719,- hos Boboonline.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne elegante Huka gulvlampe kommer fra Laforma.
Gulvlampen er lavet i hvidt metal og naturfarvet træ, og har en fin rund lampeskærm i hvid bomuld. En moderne designet gulvlampe, der helt sikkert vil kunne give glæde og begejstring i dit dejlige hjem. Hv…

Se hos Boboonline.dk ❯❯

Flere produkter.

De 6 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Laforma gulvlampe i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Laforma gulvlampe:

Dyreste Laforma Gulvlampe på listen er LAFORMA Abun gulvlampe – natur tropisk træ og beige stofskærm (H 177) fra Boboonline.dk med en pris på 4097.00. Billigste udvalgte Gulvlampe er LAFORMA Dinesh gulvlampe, ledningsfri – sort stål og hvidt polyethylen (Ø 35) som du kan købe for 879.00 hos Boboonline.dk. Forskellen på de to priser er 3218 kr. – de 6 Laforma Gulvlampe vi har fundet koster i gennemsnit 8292.67 kr.
Ovenstående Laforma Gulvlampe data og priser er hentet fra 2 butikker (Boboonline.dk, Likehome.dk). Alle Laforma Gulvlampe tilbud er opdateret i dag 01-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Gulvlampe guides:

Fandt du ikke det rigtige Gulvlampe blandt de 6 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Gulvlampe: