Standerlampe med stor skærm - flere gode råd før du køber og et par tips til indretningen med den

Herunder får du en række gode råd, som det er en god ide at have i baghovedet før du går ud og køber en standerlampe med stor skærm .

Du får også kvit og frit et par tips til hvordan du kan indrette dit hjem med en eller flere standerlamper med stor skærm, sådan du er sikker på, at du får inkorporeret den på allerbedste vis, så den bliver en flot og naturlig del af din indretning.

Fordelene ved en standerlampe med lille skærm

Fordelene ved en standerlampe med lille skærm er at de giver mere præcist lys og de syner ikke så meget i rummet.

Er det en decideret læselampe, eller en lampe til at kunne se dit strikketøj ved, du er ude efter, er det en god ide at tænke i standerlampe med lille skærm. Mindre skærme giver et mere koncentreret og præcist lys.

Har du ikke lyst til en dominerende lampe i rummet er den lille skærm også det rette valg.

Fordelene ved en standerlampe med stor skærm

Fordelene ved en standerlampe med stor skærm er at lyset bliver bedre spredt ud og den syner flot i rummet.

Er det mere hygge lys en decideret læselys du er ude efter er en standerlampe med stor skærm en god ide. Den store skærm sørger for at sprede lyset over et større område og derved gøre det mere hyggeligt.

En standerlampe med stor skærm fylder godt i rummet. Har du valgt en skærm i en fed farve og en lækker form er der absolut ingen grund til at gemme den væk.

Pris og kvalitet

Pris og kvalitet hænger som regel sammen.

For billige penge kan du købe en billig, ikke særlig dekorativ, lampe som klarer opgaven med at oplyse rummet.

For lidt flere penge kan du købe fede lamper i lækre farver og former.

Dansk design - bare fordi det er fedt

Lækre lamper i Dansk design er lidt pebrede i prisen, med mindre du kan være heldig at finde dem brugt. Til gengæld er de tidløse. Det betyder at du køber en lampe for livet. Den bliver aldrig nogen sinde umoderne.

Dansk design er bare en tand mere fedt end alt muligt andet, og som du kan se her behøver det ikke koste en formue.

Fordelen ved brugte designer lamper

Hold øje med brugt markedet, hvis du har besluttet dig for en designer lampe. Af og til dukker de op. Fordelen ved brugte designer lamper er at du altid kan købe reservedele til dem. De er tidløse og bliver solgt fra ny, derfor findes alle de dele du måtte få behov for at udskifte.

En anden fordel er naturligvis prisen. En spritny designer lampe kan være temmelig dyr. En brugt kan du være heldig af finde til den halve pris.

En lampe er mere end det lys den giver.

Indret dit hjem lækkert med skønne lamper

Lad være med at gå på kompromis når det gælder indretningen af dit hjem. Et hjem skal være lækkert og hyggeligt, og en fed gulvlampe eller standerlampe kan virkelig gøre en forskel. Det skal være det sted man elsker at komme tilbage til, når man har været på arbejde eller i skole.

Indret dit hjem med lækre møbler og fede lamper. Du behøver ikke vælge en bestemt designer, eller spritnye ting. Du kan sagtens mikse og matche med nye, brugt og gamle ting, uden at det bliver til en rodebunke. Vælg en gennemgående farve og en eller to farver som matcher. Sørg for at holde dig til farverne, så går det aldrig helt galt.

Tænk dig om når du vælger farver.

Farver har stor betydning for vores humør og generelle velbefindende. Vælg ikke mørke og tunge farver. Vælg lyse og glade farver. Farver der leder tankerne hen på hav, himmel og sommer er altid gode farver.

Menu
Top