Du er landet på Gulvlampe.dk, det helt rigtige sted at finde Woud gulvlampe. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Woud gulvlampe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Ghost Gulvlampe – Woud

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Lampemesteren.dk.

Her kan “Ghost Gulvlampe – Woud” fås til 4499,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design: Studio KowalewskiKoncept: Ghost-gulvlampen er designet med en rillet stolpe, der får skærmen til at se ud som om den er dækket af et hvidt klæde, og effekten minder om en spøgelsesagtig tilstedeværelse.
Lampen kan nemt flyttes rundt og fungerer so…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

2: Cono Gulvlampe Black – Woud

Sidste produkt på vores liste er Cono Gulvlampe Black – Woud som vi har fundet til 2449,- hos Lampemesteren.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Design: Benny Frandsens Koncept: Cono er et strålende eksempel på Benny Frandsens uendelige søgen efter kvalitet.
Resultatet er et innovativt design, der udtrykker naturlighed og blid skønhed.
Cono-serien skaber et elegant miljø af høj kvalitet med den…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Woud gulvlampe i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Woud gulvlampe:

Dyreste Woud Gulvlampe på listen er Ghost Gulvlampe – Woud fra Lampemesteren.dk med en pris på 4499.00. Billigste udvalgte Gulvlampe er Cono Gulvlampe Black – Woud som du kan købe for 2449.00 hos Lampemesteren.dk. Forskellen på de to priser er 2050 kr. – de 2 Woud Gulvlampe vi har fundet koster i gennemsnit 3474 kr.
Ovenstående Woud Gulvlampe data og priser er hentet fra 2 butikker (Lampemesteren.dk, AndLight DK). Alle Woud Gulvlampe tilbud er opdateret i dag 01-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Gulvlampe guides:

Fandt du ikke det rigtige Gulvlampe blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Gulvlampe: