Du er landet på Gulvlampe.dk, det helt rigtige sted at finde Vitra gulvlampe. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Vitra gulvlampe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Akari 14A Gulvlampe – Vitra

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Lampemesteren.dk.

Her kan “Akari 14A Gulvlampe – Vitra” fås til 9590,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design: Isamu Noguchi for Vitra Koncept: Akari Light 14A Gulvlampen er en en smuk og enkel lampe designet af Japansk-Amerikanske Isamu Noguchi og er en del af den populære Akari serie.
Akari serien består af rispapirslamper i forskellige stør…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

2: Akari BB3-55DD Gulvlampe – Vitra

Anden anbefaling har vi fundet hos Lampemesteren.dk, hvor du kan købe Akari BB3-55DD Gulvlampe – Vitra til kun 13100,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design: Isamu Noguchi for Vitra Koncept: Akari Light   BB3-55DD Gulvlampen er en en smuk og enkel lampe designet af Japansk-Amerikanske Isamu Noguchi og er en del af den populære Akari serie.
Akari serien består af rispapirslamper i forskellige…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

3: Akari 13A Gulvlampe – Vitra

Næste anbefaling er “Akari 13A Gulvlampe – Vitra”.

Dagens bedste tilbud på “Akari 13A Gulvlampe – Vitra” har vi fundet hos Lampemesteren.dk hvor prisen lige nu er 7550,- kr.

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

4: Akari 25N Gulvlampe – Vitra

Sidste produkt på vores liste er Akari 25N Gulvlampe – Vitra som vi har fundet til 14500,- hos Lampemesteren.dk.

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Vitra gulvlampe i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Vitra gulvlampe:

Dyreste Vitra Gulvlampe på listen er Akari BB3-33S Gulvlampe – Vitra fra Lampemesteren.dk med en pris på 22600.00. Billigste udvalgte Gulvlampe er Akari 10A Gulvlampe – Vitra som du kan købe for 5790.00 hos Lampemesteren.dk. Forskellen på de to priser er 16810 kr.
Ovenstående Vitra Gulvlampe data og priser er hentet fra 1 butikker (Lampemesteren.dk). Alle Vitra Gulvlampe tilbud er opdateret i dag 28-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Gulvlampe guides:

Fandt du ikke det rigtige Gulvlampe blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Gulvlampe: