Du er landet på Gulvlampe.dk, det helt rigtige sted at finde Vipp gulvlampe. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Vipp gulvlampe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Vipp525 Gulvlampe Sort – Vipp

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Lampemesteren.dk.

Her kan “Vipp525 Gulvlampe Sort – Vipp” fås til 3116,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design: Morten Bo Jensen for VIPP Koncept: VIPP 525 Gulvlampe er den optimale lampe til stuen, hvis man mangler en læselampe.
Med sit stilrene design og gode lys bliver det den optimale læselampe og spreder med sit behagelig lys en fantastisk stemn…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

2: Vipp581 Gulvlampe Oak – Vipp

Sidste produkt på vores liste er Vipp581 Gulvlampe Oak – Vipp som vi har fundet til 5295,- hos Lampemesteren.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Design: Vipp Koncept: 581 Paper Gulvlampe Paper-serien er en gulv og pendellampe som skiller sig ud i Vipps sortiment.
Det ellers normalt robuste udtryk med aluminium er udskiftet med et mere blødt og afslappet design, noget som serien tydeligt ref…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

Dyreste Vipp Gulvlampe på listen er Vipp581 Gulvlampe Oak – Vipp fra Lampemesteren.dk med en pris på 5295.00. Billigste udvalgte Gulvlampe er Vipp525 Gulvlampe Sort – Vipp som du kan købe for 3116.00 hos Lampemesteren.dk. Forskellen på de to priser er 2179 kr.
Ovenstående Vipp Gulvlampe data og priser er hentet fra 1 butikker (Lampemesteren.dk). Alle Vipp Gulvlampe tilbud er opdateret i dag 28-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Gulvlampe guides:

Fandt du ikke det rigtige Gulvlampe blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Gulvlampe: