Du er landet på Gulvlampe.dk, det helt rigtige sted at finde Vipp gulvlampe. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Vipp gulvlampe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Vipp581 Gulvlampe Oak – Vipp

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Lampemesteren.dk.

Her kan “Vipp581 Gulvlampe Oak – Vipp” fås til 5295,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design: Vipp Koncept: 581 Paper Gulvlampe Paper-serien er en gulv og pendellampe som skiller sig ud i Vipps sortiment.
Det ellers normalt robuste udtryk med aluminium er udskiftet med et mere blødt og afslappet design, noget som serien tydeligt reflekte…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

2: Vipp525 Gulvlampe Sort – Vipp

Sidste produkt på vores liste er Vipp525 Gulvlampe Sort – Vipp som vi har fundet til 3695,- hos Lampemesteren.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Vipp for Vipp Koncept Vipp525 Gulvlampen har en højde på 96 cm, men kan gøres endnu højere med dens justerbare arm, som har en længde på 64 cm. Gulvlampen kan let anvendes, som læselampe til stuen, kontoret eller biblioteket.
Den justerbare a…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Vipp gulvlampe i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Vipp gulvlampe:

Dyreste Vipp Gulvlampe på listen er Vipp581 Gulvlampe Oak – Vipp fra Lampemesteren.dk med en pris på 5295.00. Billigste udvalgte Gulvlampe er Vipp525 Gulvlampe Sort – Vipp som du kan købe for 3695.00 hos Lampemesteren.dk. Forskellen på de to priser er 1600 kr. – de 2 Vipp Gulvlampe vi har fundet koster i gennemsnit 4495 kr.
Ovenstående Vipp Gulvlampe data og priser er hentet fra 2 butikker (Lampemesteren.dk, AndLight DK). Alle Vipp Gulvlampe tilbud er opdateret i dag 01-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Gulvlampe guides:

Fandt du ikke det rigtige Gulvlampe blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Gulvlampe: