Du er landet på Gulvlampe.dk, det helt rigtige sted at finde &Tradition gulvlampe. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle &Tradition gulvlampe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Tripod FHM8 Gulvlampe Maroon – &Tradition

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Lampemesteren.dk.

Her kan “Tripod FHM8 Gulvlampe Maroon – &Tradition” fås til 5195,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Hvidt & Mølgaard for &tradition Koncept Tripod FHM8 Gulvlampe Maroon er et banebrydende design, der er skabt ud fra originale skitser fra 1953.
Selvom det er længe siden lampen blev tegnet, er det første gang den er i produktion.
Lampen er én…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

2: Bellevue AJ7 Gulvlampe Messing – &Tradition

Anden anbefaling har vi fundet hos Lampemesteren.dk, hvor du kan købe Bellevue AJ7 Gulvlampe Messing – &Tradition til kun 6995,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Arne Jacobsen for &Tradition Koncept Bellevue Gulvlampe AJ7 Messing er fra den første lampeserie som Arne Jacobsen tegnede helt tilbage i 1920’erne og er med sit klassiske og elegante design, et pletskud fra Bauhaus perioden.
Lampens hals er…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

3: Tripod HM8 Gulvlampe Moss – &Tradition

Næste anbefaling er “Tripod HM8 Gulvlampe Moss – &Tradition”.

Dagens bedste tilbud på “Tripod HM8 Gulvlampe Moss – &Tradition” har vi fundet hos Lampemesteren.dk hvor prisen lige nu er 5195,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Hvidt & Mølgaard for &tradition Koncept Tripod HM8 Gulvlampe Moss er et banebrydende design, der er skabt ud fra originale skitser fra 1953.
Selvom det er længe siden lampen blev tegnet, er det første gang den er i produktion.
Lampen er én ud…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

4: Bellevue AJ7 Gulvlampe Sort & Messing – &Tradition

Produkt nummer 4 på vores “&Tradition gulvlampe-liste” er Bellevue AJ7 Gulvlampe Sort & Messing – &Tradition som du lige nu kan købe for 4995,- hos Lampemesteren.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Design Arne Jacobsen for &Tradition Koncept Bellevue Gulvlampe AJ7 Sort & Messing er fra den første lampeserie som Arne Jacobsen tegnede helt tilbage i 1920’erne og er med sit klassiske og elegante design, et pletskud fra Bauhaus perioden.
Lampens…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

5: Bellevue AJ7 Gulvlampe Sort/Stål – &Tradition

Forhandlerens beskrivelse:
Design Arne Jacobsen for &Tradition Koncept Bellevue AJ7 Gulvlampe Sort/Stål er fra den første lampeserie som Arne Jacobsen tegnede helt tilbage i 1920’erne og er med sit klassiske og elegante design, et pletskud fra Bauhaus perioden.
Lampens hals…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

6: Bellevue AJ7 Gulvlampe White & Brass – &Tradition

Forhandlerens beskrivelse:
Design Arne Jacobsen for &Tradition Koncept Bellevue AJ7 Gulvlampe White & Brass er fra den første lampeserie som Arne Jacobsen tegnede helt tilbage i 1920’erne og er med sit klassiske og elegante design, et pletskud fra Bauhaus perioden.
Lampens h…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

7: Tripod FHM8 Gulvlampe Sort – &Tradition

Forhandlerens beskrivelse:
Design: Hvidt & Mølgaard for &TraditionKoncept:Tripod gulvlampen er designet i 1953 og reflekterer den rene minimalisme som de gamle mestre Hvidt og Mølgaard stod for.
Tripod fra &Tradition er lavet i lakeret stål, med små messing detaljer.
Lampen er har…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

8: &Tradition Bellevue AJ7 Gulvlampe Anniversary Edition Hvid/Bronzeret Messing

  • Dagens pris: 3635,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 5195.00, nu kun 3635,-.
    Du sparer 1560 kr. / 30 %
  • Fundet hos AndLight DK
  • Mærke: &Tradition

Sidste produkt på vores liste er &Tradition Bellevue AJ7 Gulvlampe Anniversary Edition Hvid/Bronzeret Messing som vi har fundet til 3635,- hos AndLight DK.

Forhandlerens beskrivelse:
Design: Arne Jacobsen, 2022Koncept: Bellevue gulvlampen fra &Tradition er lavet som en hyldest til Arne Jacobsens klassiske Bellevue serie fra 1929.
Lampen produceres nu i nye farver og andre materialer, der har tilført et friskt og moderne look til den k…

Se hos AndLight DK ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste &Tradition gulvlampe i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse &Tradition gulvlampe:

Dyreste &Tradition Gulvlampe på listen er Copenhagen SC14 Gulvlampe Opal Glas – &Tradition fra Lampemesteren.dk med en pris på 7495.00. Billigste udvalgte Gulvlampe er &Tradition Bellevue AJ7 Gulvlampe Anniversary Edition Hvid/Bronzeret Messing som du kan købe for 3635.00 hos AndLight DK. Forskellen på de to priser er 3860 kr. – de 8 &Tradition Gulvlampe vi har fundet koster i gennemsnit 6549.38 kr.
Ovenstående &Tradition Gulvlampe data og priser er hentet fra 2 butikker (Lampemesteren.dk, AndLight DK). Alle &Tradition Gulvlampe tilbud er opdateret i dag 01-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Gulvlampe guides:

Fandt du ikke det rigtige Gulvlampe blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Gulvlampe: