Du er landet på Gulvlampe.dk, det helt rigtige sted at finde Tala gulvlampe. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Tala gulvlampe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Poise Adjustable Gulvlampe w/Sphere V Graphite – Tala

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Lampemesteren.dk.

Her kan “Poise Adjustable Gulvlampe w/Sphere V Graphite – Tala” fås til 3050,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design tala Poise Adjustable Gulvlampe w/Sphere V Graphite er en fornem konstruktion i stål og mundblæst glas.
Den medfølgende runde lyspære står geometrisk kontrast til den lange, slanke stamme og giver lampen et funky look, der kunne minde om en lyg…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

2: Echo Gulvlampe David Weeks – Tala

Anden anbefaling har vi fundet hos Lampemesteren.dk, hvor du kan købe Echo Gulvlampe David Weeks – Tala til kun 6650,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design David Weeks for tala Echo Gulvlampe David Weeks er et kreativt design bestående af stålcylinderne i forskellig størrelse, der krydser hinanden og ender i syv perfekte lyskugler.
I kombination med den asymmetriske form og skæve vinkel på stammen…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

3: Poise Adjustable Gulvlampe w/Sphere V Brass – Tala

Sidste produkt på vores liste er Poise Adjustable Gulvlampe w/Sphere V Brass – Tala som vi har fundet til 3050,- hos Lampemesteren.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Design tala Poise Adjustable Gulvlampe w/Sphere V Brass er en fornem konstruktion i stål og mundblæst glas.
Den medfølgende runde lyspære står geometrisk kontrast til den lange, slanke stamme og giver lampen et funky look, der kunne minde om en lygtep…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

Dyreste Tala Gulvlampe på listen er Echo Gulvlampe David Weeks – Tala fra Lampemesteren.dk med en pris på 6650.00. Billigste udvalgte Gulvlampe er Poise Adjustable Gulvlampe w/Sphere V Graphite – Tala som du kan købe for 3050.00 hos Lampemesteren.dk. Forskellen på de to priser er 3600 kr.
Ovenstående Tala Gulvlampe data og priser er hentet fra 1 butikker (Lampemesteren.dk). Alle Tala Gulvlampe tilbud er opdateret i dag 28-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Gulvlampe guides:

Fandt du ikke det rigtige Gulvlampe blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Gulvlampe: