Gulvlampe.dk » Alle guides » Gulvlampe » Seletti Gulvlampe

Bedste Seletti Gulvlampe: Se top 4

(opdateret marts 2023)

Du er landet på Gulvlampe.dk, det helt rigtige sted at finde Seletti gulvlamper. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på Seletti gulvlamper | ✅ Gulvlampe-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Top 3 Seletti gulvlamper

Her kan du se de 3 bedste Seletti gulvlamper ud af de 4 gulvlamper fra Seletti vi har på vores liste her på Gulvlampe.dk
De 3 gulvlamper er udvalgt baseret på bl.a. følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på Seletti gulvlamper | ✅ Gulvlampe-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Detaljeret gennemgang af de 4 bedste Seletti gulvlamper

Her kan du se hele vores liste over de bedste Seletti gulvlamper som du kan finde lige nu.

De 4 udvalgte produkter på listen (klik for at gå til det enkelte produkt):

1: Træfod til Linea gulvlampe

  • Dagens pris: 169,- kr.
  • Fundet hos Lampegiganten DK
  • Mærke: Seletti
  • Farve: Neon
  • Materiale: Træ

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Lampegiganten DK.

Her kan “Træfod til Linea gulvlampe” fås til 169,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Alessandro Zambelli og Selab for Seletti Koncept Linea træ base er en base der passer til den stilfulde Linea Lampe fra Seletti.
Den tynde cylinderformede lampe, kan ved hjælp af træstativet anvendes som en gulvlampe, så du let kan placere den tynd…

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

2: Peacock Lamp LED-dekolampe, hvid, glaskrystaller

Anden anbefaling har vi fundet hos Lampegiganten DK, hvor du kan købe Peacock Lamp LED-dekolampe, hvid, glaskrystaller til kun 8099,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Peacock Lamp – LED pyntelampe i form af en fasanSom navnet antyder, er LED pyntelampen Peacock Lamp designet i form af en fasan lavet af hvid syntetisk harpiks.
Fuglen bærer en lille stearinlyslampe med sit næb, som er dekoreret med glaskrystaller og udstyret med en E14 5V LED-lampe.
Peacock Lamp kan placeres som et lysende dekorativt objekt på gulvet, et bord eller en større hylde – udstyret med stikkabel, transformer og afbryder – design af Marcantonio…

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

3: My Moon Lamp udendørs LED-dekorationslampe

Næste anbefaling er “My Moon Lamp udendørs LED-dekorationslampe”.

Dagens bedste tilbud på “My Moon Lamp udendørs LED-dekorationslampe” har vi fundet hos Lampegiganten DK hvor prisen lige nu er 11399,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
My Moon Lamp – dekorativ lampe og siddemøbler til indendørs og udendørsMed sin størrelse og efter at have tændt E27 LED-lampen, der bruges indendørs, skiller den udendørs dekorative lampe My Moon Lamp sig ud på afstand.
Den er formet som en halvmåne og er fremstillet af vejrbestandigt og robust polyethylen (LLDPE).
Toppen inviterer dig til at sidde indenfor og nyde nattehimlen.- Beskyttelsesklasse: IP44- Udstyret med stikkabel og afbryder- Design by Marcantonio…

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

4: Multilamp gulvlampe, 6 lyskilder, sort

Sidste produkt på vores liste er Multilamp gulvlampe, 6 lyskilder, sort som vi har fundet til 5899,- hos Lampegiganten DK.

Forhandlerens beskrivelse:
Gulvlampe med flere lamper i form af en scenespotlightDenne sorte gulvlampe ser ud som om den er taget direkte fra et filmset.
Den høje metalramme bærer seks små stofskærme, der alle er orienteret i samme retning og har plads til en E14 LED-lampe (ikke inkluderet).
Afhængigt af formålet kan Multilamp gulvlampen bruges til direkte eller indirekte belysning.
Lysstyrken kan reguleres via lysdæmperen på tilslutningskablet (i kombination med dæmpbare lamper).
Multilamp er et koncept af den milanesiske designer Emanuele Magini….

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

Andre mærker af gulvlamper

På vores liste her har vi samlet de 4 bedste gulvlamper på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige gulvlampe til dine behov: