Du er landet på Gulvlampe.dk, det helt rigtige sted at finde Prandina gulvlampe. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Prandina gulvlampe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Prandina Biluna F5 gulvlampe, mat sort

  • Mærke: Prandina
  • Farve: Sort

Vores første anbefaling er “Prandina Biluna F5 gulvlampe, mat sort” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Elegant ekstra lys dispenser – gulvlampe Biluna F5 Ved første øjekast minder gulvlampen Biluna F5 om en ildskål, men designet er alligevel helt moderne.
Den består af et kugleformet hus af uigennemsigtigt, sortlakeret metal. Den indre reflektorskal er fremstillet af opalt, termoformet akrylglas og understøtter intensiteten af det udsendte lys.
Den oplyste kugle hviler på en ring af klart methacrylat, som giver mulighed for fleksibel justering.
Biluna er særligt velegnet til at fremhæve et bestemt område i rummet eller til indirekte belysning via væggen.
Biluna F5 gulvlampe er fremstillet af den italienske belysningsproducent Prandina.
Virksomheden blev grundlagt i 1982 af Sergio Prandina og arbejder sammen med mange kendte designere og arkitekter.
De resulterende kreationer overbeviser med æstetisk design og upåklagelig kvalitet og anvendes i adskillige hoteller og virksomhedsbygninger….

Tjek bedste pris ❯❯

2: Prandina CPL F1 gulvlampe krom, opal skærm

  • Mærke: Prandina

Vores anden anbefaling er “Prandina CPL F1 gulvlampe krom, opal skærm” som er vores anbefaling nummer 2

Forhandlerens beskrivelse:
standerlampe CPL F1 med forkromet bund og håndblæst skærm CPL F1 er en slank standerlampe til private og kommercielle områder, der skiller sig ud for sin tidløshed og en ædle effekt.
En håndblæst cylindrisk skærm sidder på en forkromet metalramme.
Denne form for skyggen er karakteristisk for alle lys i CPL-serien, et design af den østrigske designer Christian Ploderer.
Han designede de første eksemplarer af serien allerede i 1998, og på grund af seriens store popularitet tilføjes der altid nye eksemplarer.
Christian Ploderer har specialiseret sig i belysningsdesign med armaturdesign og belysningsplanlægning og har arbejdet på sit eget designkontor siden 2006, hvor han realiserer belysningskoncepter til det arkitektoniske projekt.
standerlampe CPL F1 kan justeres i lysstyrke via en integreret dæmper.
Lysene er fremstillet i Italien af producenten Prandina .
Virksomheden, der blev grundlagt af Sergio Prandina i 1998, har gjort sig bemærket med sine lette kreationer, der hovedsageligt er lavet af håndblæst glas og arbejder med kendte arkitekter og designere.
Lysene fra Prandina med en høj anerkendelsesværdi dekorerer og belyser adskillige store hotelkæder og forretningslokaler over hele verden….

Tjek bedste pris ❯❯

3: Prandina Ginger F30 gulvlampe, hvid, Ø 36 cm

  • Mærke: Prandina
  • Farve: Hvid

Næste anbefaling er “Prandina Ginger F30 gulvlampe, hvid, Ø 36 cm” som er nummer 3 på vores liste

Forhandlerens beskrivelse:
All over white – Gulvlampe Ginger F30 fra Prandina Gulvlampen Ginger F30 er helt i hvidt.
Det går aldrig af mode og giver et væld af anvendelsesmuligheder.
Uanset om det er i stuen eller soveværelset, i private rum eller på hoteller og restauranter – Ginger giver altid og overalt et venligt lys og en indbydende atmosfære.
Den består af en mat hvidlakeret metalramme og en opal lampeskærm af polyethylen med methacrylatdæksel. Lyset fra de to E27-lamper, der skal indsættes (se tilbehør), trænger forsigtigt ind i skærmen og oplyser dermed rummet behageligt.
Ginger lampen er fremstillet i Italien af Prandina.
I samarbejde med anerkendte interiørarkitekter og designere skabes en lang række produkter af høj æstetik og kvalitet, som er internationalt værdsat, især til indretning af hoteller og forretningsbygninger….

Tjek bedste pris ❯❯

4: Prandina Equilibre Halo F3 gulvlampe, hvid

  • Mærke: Prandina
  • Farve: Hvid

Produkt nummer 4 på vores “Prandina gulvlampe-liste” er Prandina Equilibre Halo F3 gulvlampe, hvid

Forhandlerens beskrivelse:
Gulvlampe Equilibre Halo F3 – Design af Luc Ramael Gulvlampen Equilibre Halo F3 er fremstillet af lakeret aluminium. Gulvlampen kan fastgøres på gulvet og giver indirekte belysning gennem den opadrettede skærm med et dæksel af polypropylen, som er lukket i bunden.
Equilibre Halo F3 er en lyskilde, der passer ind i mange interiører takket være sin enkle form. Designet af Equilibre-armaturserien stammer fra den belgiske designer Luc Ramael. Møbel- og armaturdesigneren har allerede arbejdet sammen med forskellige producenter og vundet adskillige nationale og internationale priser for sine kreationer, der præsenterer sig som nyttige genstande uden unødvendige dikkedarer.
Gulvlampen Equilibre Halo F3 blev fremstillet af den italienske belysningsproducent Prandina.
Høj kvalitet har en meget høj prioritet i produktionen af armaturer i Prandina.
Prandina er en virksomhed, der blev grundlagt i 1982 af Sergio Prandina, som samarbejder med mange kendte designere og arkitekter, og hvis højkvalitetsarmaturer findes ikke kun i nogle af de største hotelkæder, men også i mange forretningslokaler i anerkendte virksomheder….

Tjek bedste pris ❯❯

5: Prandina Effimera F50 gulvlampe, mat hvid

  • Mærke: Prandina
  • Farve: Hvid

Sidste produkt på vores liste er Prandina Effimera F50 gulvlampe, mat hvid som vi har fundet til 24799,- hos Lampegiganten DK.

Forhandlerens beskrivelse:
Moderne Effimera buelampe, justerbar og udstyret med lysdæmper En imponerende størrelse og en bred projektion kendetegner Effimera-buelampen.
Det buede armatur ser dog ikke klodset og tungt ud, men let og endda lidt filigran takket være det specielle design med en todelt ramme og en skærm af tekstilmateriale, som er fastgjort til den i en bred projektion.
I stuen kan lampen placeres takket være det brede udhæng, så stel og fod ikke griber ind i hinanden, og skærmen stadig hænger i den ønskede position.
Den moderne Effimera-buelampe er et produkt fra den italienske producent Prandina.
Designet stammer fra virksomhedens grundlægger Sergio Prandina, som grundlagde virksomheden i 1982.
Virksomheden er kendetegnet ved sine lyskreationer af høj kvalitet, hvis skærme overvejende er fremstillet af mundblæst glas.
Effimera-buelampen er en undtagelse her, da dens skærm er lavet af stof.
Prandina er et italiensk mærke inden for belysningsdesign med en kreativ filosofi, der opfylder nogle væsentlige kriterier: Enkelhed og formel nøjagtighed, funktionalitet og varig kvalitet.
Prandina-armaturerne afspejler disse værdier og formidler en defineret og genkendelig identitet uden for stilkonventioner, mode og kortsigtede tendenser….

Tjek bedste pris ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Prandina gulvlampe i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Prandina gulvlampe:

Dyreste Prandina Gulvlampe på listen er Prandina Effimera F50 gulvlampe, mat hvid fra Lampegiganten DK med en pris på 24799.00. Billigste udvalgte Gulvlampe er Notte F1 Gulvlampe Opal/Matt White – Prandina som du kan købe for 3933.00 hos Lampemesteren.dk. Forskellen på de to priser er 20866 kr.
Ovenstående Prandina Gulvlampe data og priser er hentet fra 2 butikker (Lampegiganten DK, Lampemesteren.dk). Alle Prandina Gulvlampe tilbud er opdateret i dag 04-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Gulvlampe guides:

Fandt du ikke det rigtige Gulvlampe blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Gulvlampe: