Du er landet på Gulvlampe.dk, det helt rigtige sted at finde Louis Poulsen gulvlampe. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Louis Poulsen gulvlampe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: NJP Gulvlampe Sort – Louis Poulsen

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Lampemesteren.dk.

Her kan “NJP Gulvlampe Sort – Louis Poulsen” fås til 5195,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Nendo for Louis Poulsen Koncept NJP gulvlampe i sort ligner den klassiske arkitektlampe, men den gemmer på nye og smarte funktioner, der gør den nem at indstille både til arbejde og afslapning.
Med de nye muligheder er NJP lampen for…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

2: VL38 Gulvlampe – Louis Poulsen

Anden anbefaling har vi fundet hos Lampemesteren.dk, hvor du kan købe VL38 Gulvlampe – Louis Poulsen til kun 5195,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Vilhelm Lauritzen for Louis Poulsen Koncept VL38 Gulvlampe er en smuk og enkel lampe, der passer perfekt ind i den nordiske stil. VL38 er basseret på de originale lamper som blev brugt i Radiohuset i København.
Lampen har den detalje…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

3: Yuh Gulvlampe Hvid – Louis Poulsen

Næste anbefaling er “Yuh Gulvlampe Hvid – Louis Poulsen”.

Dagens bedste tilbud på “Yuh Gulvlampe Hvid – Louis Poulsen” har vi fundet hos Lampemesteren.dk hvor prisen lige nu er 5195,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design GamFratesi for Louis Poulsen Koncept Yuh Gulvlampe Hvid Et af de essentielle egenskaber ved designet, er det personlige aspekt, derfor navnet “Yuh” eller you.
En lampe der er skabt til at lyse netop rundt om dig.
Lyset er fleksibelt og op…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

4: PH 80 Gulvlampe u/Skærmsæt Løs Krop – Louis Poulsen

Sidste produkt på vores liste er PH 80 Gulvlampe u/Skærmsæt Løs Krop – Louis Poulsen som vi har fundet til 3520,- hos Lampemesteren.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Producent Louis Poulsen Koncept Kroppen til PH 80 Gulvlampen.
Skærme skal købes separat….

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Louis Poulsen gulvlampe i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Louis Poulsen gulvlampe:

Dyreste Louis Poulsen Gulvlampe på listen er Moonsetter Gulvlampe – Louis Poulsen fra Lampemesteren.dk med en pris på 38500.00. Billigste udvalgte Gulvlampe er Topplade PH 3/2 Bord, Væglampe & 3½-2½ Gulvlampe Forkromet – Louis Poulsen som du kan købe for 255.00 hos Lampemesteren.dk. Forskellen på de to priser er 38245 kr. – de 4 Louis Poulsen Gulvlampe vi har fundet koster i gennemsnit 66086.5 kr.
Ovenstående Louis Poulsen Gulvlampe data og priser er hentet fra 3 butikker (Lampemesteren.dk, Luxlight.dk, Lamper.dk). Alle Louis Poulsen Gulvlampe tilbud er opdateret i dag 01-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Gulvlampe guides:

Fandt du ikke det rigtige Gulvlampe blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Gulvlampe: