Du er landet på Gulvlampe.dk, det helt rigtige sted at finde Lindby gulvlampe. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Lindby gulvlampe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Kimya Gulvlampe Messing/Marmor – Lindby

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Lampemesteren.dk.

Her kan “Kimya Gulvlampe Messing/Marmor – Lindby” fås til 1663,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Lindby Kimya Gulvlampe Messing/Marmor er en forening af kvalitetsmaterialer og kreativt design, der inspirerer beskueren.
Det gyldne, polerede messingstel sidder solidt fast på en cylindrisk marmorsokkel og ender først helt inde i den kugleform…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

2: Jonera Gulvlampe Black/Gold – Lindby

Anden anbefaling har vi fundet hos Lampemesteren.dk, hvor du kan købe Jonera Gulvlampe Black/Gold – Lindby til kun 1871,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Lindby Jonera Gulvlampe Black/Gold gør et super flot indtryk med sine minimalistiske linjer og den smukke kontrast mellem det sorte stel og lampeskærmens gyldne indre.
Den guldfarvede skærm giver lyset en lun og komfortabel kvalitet, der styrke…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

3: Kesta Gulvlampe Black/Gold – Lindby

Næste anbefaling er “Kesta Gulvlampe Black/Gold – Lindby”.

Dagens bedste tilbud på “Kesta Gulvlampe Black/Gold – Lindby” har vi fundet hos Lampemesteren.dk hvor prisen lige nu er 1143,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Lindby Kesta Gulvlampe Black/Gold er kerneeksemplet på moderne design inden for belysning.
Den cylindriske form accentueres af det matte sorte stofovertræk, der indgår i en klassisk kombination med den gyldne inderside.
Dette skaber en harmonis…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

4: Shing Gulvlampe White – Lindby

Produkt nummer 4 på vores “Lindby gulvlampe-liste” er Shing Gulvlampe White – Lindby som du lige nu kan købe for 1984,- hos Lampemesteren.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Design Lindby Shing Gulvlampe White balancerer yndefuldt den klassiske ovale skærm for enden af sin lange krumme hals.
Udstråling er af en klassisk elegance, der gør et stærkt udtryk uden at fylde meget fysisk i rummet.
De enkle linjer og underspilled…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

5: Flurin Gulvlampe Black/Gold – Lindby

Forhandlerens beskrivelse:
Design Lindby Flurin Gulvlampe Black/Gold er den perfekte følgesvend til læsehesten, der ønsker en hyggelig, men effektiv belysning.
Kombinationen af træ og metal i en mat finish skaber en afslappet atmosfære, der er perfekt til læsning og fordybelse…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

7: Muriel Gulvlampe Black/Gold – Lindby

Forhandlerens beskrivelse:
Design Lindby Muriel Gulvlampe Black/Gold har en rå industriel charme, der passer særligt godt til den unge indretningsstil. Det tynde stringente lampehals skaber en flot kontrasteffekt til den lysende glorie, der kroner det flotte design.
Den gyldne…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

8: Laia Gulvlampe White/Black – Lindby

Sidste produkt på vores liste er Laia Gulvlampe White/Black – Lindby som vi har fundet til 571,- hos Lampemesteren.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Lindby Laia Gulvlampe White/Black kunne næsten minde om en tromme med sin cylindriske skærm, sin klassiske sort/hvide farvekombination og det tredelte stel. Men der er hverken bulder eller brag over Laia.
Tværtimod er lampen en tidløs kreation,…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Lindby gulvlampe i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Lindby gulvlampe:

Dyreste Lindby Gulvlampe på listen er Minerva Gulvlampe Black/Gold – Lindby fra Lampemesteren.dk med en pris på 2599.00. Billigste udvalgte Gulvlampe er Laia Gulvlampe White/Black – Lindby som du kan købe for 571.00 hos Lampemesteren.dk. Forskellen på de to priser er 2028 kr. – de 8 Lindby Gulvlampe vi har fundet koster i gennemsnit 3822.25 kr.
Ovenstående Lindby Gulvlampe data og priser er hentet fra 1 butikker (Lampemesteren.dk). Alle Lindby Gulvlampe tilbud er opdateret i dag 01-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Gulvlampe guides:

Fandt du ikke det rigtige Gulvlampe blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Gulvlampe: