Du er landet på Gulvlampe.dk, det helt rigtige sted at finde Kundalini gulvlampe. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Kundalini gulvlampe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Evita Gulvlampe Black – Kundalini

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Lampemesteren.dk.

Her kan “Evita Gulvlampe Black – Kundalini” fås til 11585,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design AquiliAlberg for Kundalini Evita Gulvlampe Black er belysning og kunst forenet i én herlig kreation af den schweiziske designduo AquiliAlberg for italienske Kundalini.
Med sin buede form skal Evita legemliggøre en kvinde med en særlig magisk ka…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

2: Kushi Gulvlampe XL Black – Kundalini

  • Dagens pris: 8977,- kr.
  • Fundet hos Lampemesteren.dk
  • Mærke: Kundalini
  • Farve: Sort
  • Størrelse: xl

Anden anbefaling har vi fundet hos Lampemesteren.dk, hvor du kan købe Kushi Gulvlampe XL Black – Kundalini til kun 8977,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Alberto Saggia & Valerio Sommella for Kundalini Kushi Gulvlampe XL Black er kendetegnet ved sit elegante formsprog, der udmønter sig i den slående, men harmoniske kontrast mellem stel og skærm. Det høje, slanke stel i farvet metal modsvares af…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

3: Atomium Gulvlampe White – Kundalini

Næste anbefaling er “Atomium Gulvlampe White – Kundalini”.

Dagens bedste tilbud på “Atomium Gulvlampe White – Kundalini” har vi fundet hos Lampemesteren.dk hvor prisen lige nu er 4965,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Hopf & Wortmann for Kundalini Atomium Gulvlampe White har med sine farverene glatte overflader et formsprog der skriger avantgarde.
Atomium er resultatet af et rigt samarbejde mellem den tyske designduo Hopf & Wortmann – Büro für Form og den…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

4: Kushi Gulvlampe Brass – Kundalini

Produkt nummer 4 på vores “Kundalini gulvlampe-liste” er Kushi Gulvlampe Brass – Kundalini som du lige nu kan købe for 8727,- hos Lampemesteren.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Design Alberto Saggia & Valerio Sommella for Kundalini Kushi Gulvlampe Brass har et yderst elegant formsprog, der skyldes de iøjefaldende kontraster mellem stel og skærme: hvor stellet består af farvet metal i tre tynde lampeben, der er samlet på midt…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

5: Tripod Gulvlampe White – Kundalini

Forhandlerens beskrivelse:
Design Christophe Pillet for Kundalini Tripod Gulvlampe White er en fremvisning af veludført design i smukke kontraster: Stellet består af tre høje, slanke ben, der har givet lampen sit navn.
Benene støtter den imposante men samtidig lette lampeskærm,…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

6: Evita Gulvlampe Red – Kundalini

Sidste produkt på vores liste er Evita Gulvlampe Red – Kundalini som vi har fundet til 11585,- hos Lampemesteren.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Design AquiliAlberg for Kundalini Evita Gulvlampe Red er belysning og kunst forenet i én herlig kreation af den schweiziske designduo AquiliAlberg for italienske Kundalini.
Med sin buede form skal Evita legemliggøre en kvinde med en særlig magisk kara…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

Flere produkter.

De 6 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Kundalini gulvlampe i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Kundalini gulvlampe:

Dyreste Kundalini Gulvlampe på listen er Kyodo Gulvlampe White – Kundalini fra Lampemesteren.dk med en pris på 14489.00. Billigste udvalgte Gulvlampe er Atomium Gulvlampe White – Kundalini som du kan købe for 4965.00 hos Lampemesteren.dk. Forskellen på de to priser er 9524 kr.
Ovenstående Kundalini Gulvlampe data og priser er hentet fra 1 butikker (Lampemesteren.dk). Alle Kundalini Gulvlampe tilbud er opdateret i dag 28-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Gulvlampe guides:

Fandt du ikke det rigtige Gulvlampe blandt de 6 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Gulvlampe: