Du er landet på Gulvlampe.dk, det helt rigtige sted at finde Kundalini gulvlampe. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Kundalini gulvlampe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Shakti 200 Gulvlampe White/Polished – Kundalini

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Lampemesteren.dk.

Her kan “Shakti 200 Gulvlampe White/Polished – Kundalini” fås til 6380,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Marzio Rusconi Clerici for Kundalini Shakti 200 Gulvlampe White/Polished rejser sig op fra gulvet som en enorm bjergkrystal og forskønner rummet med et smukt, glansfyldt lys.
Med sine klassiske linjer og moderne fortolkning udgør denne visuelt…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

2: Tyla Gulvlampe Dark Blue – Kundalini

Anden anbefaling har vi fundet hos Lampemesteren.dk, hvor du kan købe Tyla Gulvlampe Dark Blue – Kundalini til kun 7730,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Marc Sadler for Kundalini Tyla Gulvlampe Dark Blue har en elegance i sit design, der er inspireret af vandplanten Typha Latifolia – eller på godt dansk: bredbladet dunhammer.
Dette er tydeligt at se i de tre asymmetriske ben, der udgør stelle…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

3: Shakti 200 Gulvlampe White/Satin – Kundalini

Næste anbefaling er “Shakti 200 Gulvlampe White/Satin – Kundalini”.

Dagens bedste tilbud på “Shakti 200 Gulvlampe White/Satin – Kundalini” har vi fundet hos Lampemesteren.dk hvor prisen lige nu er 5870,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Marzio Rusconi Clerici for Kundalini Shakti 200 Gulvlampe White/Satin rejser sig op fra gulvet som en enorm bjergkrystal og forskønner rummet med et smukt, glansfyldt lys.
Med sine klassiske linjer og moderne fortolkning udgør denne visuelt til…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

4: Kushi Gulvlampe XL Black – Kundalini

Produkt nummer 4 på vores “Kundalini gulvlampe-liste” er Kushi Gulvlampe XL Black – Kundalini som du lige nu kan købe for 8335,- hos Lampemesteren.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Design Alberto Saggia & Valerio Sommella for Kundalini Kushi Gulvlampe XL Black er kendetegnet ved sit elegante formsprog, der udmønter sig i den slående, men harmoniske kontrast mellem stel og skærm. Det høje, slanke stel i farvet metal modsvares af…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

5: Tripod Gulvlampe Ecrù – Kundalini

Forhandlerens beskrivelse:
Design Christophe Pillet for Kundalini Tripod Gulvlampe Ecrù er en fremvisning af veludført design i smukke kontraster: Stellet består af tre høje, slanke ben, der har givet lampen sit navn.
Benene støtter den imposante men samtidig lette lampeskærm,…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

6: Opyo Gulvlampe White – Kundalini

Forhandlerens beskrivelse:
Design Cristina Celestino for Kundalini Opyo Gulvlampe White er et eksempel på Kundalinis inspiration, der typisk hentes fra elementer i naturen.
Den italienske lysproducent har i dette tilfælde indgået i et frugtbart samarbejde med designeren Cristin…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

7: Opyo Gulvlampe Coral – Kundalini

Forhandlerens beskrivelse:
Design Cristina Celestino for Kundalini Opyo Gulvlampe Coral er et eksempel på Kundalinis inspiration, der typisk hentes fra elementer i naturen.
Den italienske lysproducent har i dette tilfælde indgået i et frugtbart samarbejde med designeren Cristin…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

8: Atomium Gulvlampe White – Kundalini

Sidste produkt på vores liste er Atomium Gulvlampe White – Kundalini som vi har fundet til 4610,- hos Lampemesteren.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Hopf & Wortmann for Kundalini Atomium Gulvlampe White har med sine farverene glatte overflader et formsprog der skriger avantgarde.
Atomium er resultatet af et rigt samarbejde mellem den tyske designduo Hopf & Wortmann – Büro für Form og den…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Kundalini gulvlampe i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Kundalini gulvlampe:

Dyreste Kundalini Gulvlampe på listen er Kyodo Gulvlampe White – Kundalini fra Lampemesteren.dk med en pris på 13460.00. Billigste udvalgte Gulvlampe er Atomium Gulvlampe White – Kundalini som du kan købe for 4610.00 hos Lampemesteren.dk. Forskellen på de to priser er 8850 kr. – de 8 Kundalini Gulvlampe vi har fundet koster i gennemsnit 32288.13 kr.
Ovenstående Kundalini Gulvlampe data og priser er hentet fra 1 butikker (Lampemesteren.dk). Alle Kundalini Gulvlampe tilbud er opdateret i dag 01-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Gulvlampe guides:

Fandt du ikke det rigtige Gulvlampe blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Gulvlampe: