Du er landet på Gulvlampe.dk, det helt rigtige sted at finde Bopp gulvlampe. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Bopp gulvlampe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Move Gulvlampe Anthracite – Bopp

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Lampemesteren.dk.

Her kan “Move Gulvlampe Anthracite – Bopp” fås til 4929,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Bopp Move Gulvlampe Anthracite har som navnet antyder en høj grad af fleksibilitet, da lampen har et indbygget genopladeligt batteri og derfor kan fungere uden kabelforbindelse til en stikkontakt.
Man kan således let bringe Move lampen med sig…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

2: Move Gulvlampe Sand – Bopp

Anden anbefaling har vi fundet hos Lampemesteren.dk, hvor du kan købe Move Gulvlampe Sand – Bopp til kun 4929,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Bopp Move Gulvlampe Sand har som navnet antyder en høj grad af fleksibilitet, da lampen har et indbygget genopladeligt batteri og derfor kan fungere uden kabelforbindelse til en stikkontakt.
Man kan således let bringe Move lampen med sig rundt,…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

3: Move Gulvlampe Aluminium – Bopp

Næste anbefaling er “Move Gulvlampe Aluminium – Bopp”.

Dagens bedste tilbud på “Move Gulvlampe Aluminium – Bopp” har vi fundet hos Lampemesteren.dk hvor prisen lige nu er 4929,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Bopp Move Gulvlampe Aluminium har som navnet antyder en høj grad af fleksibilitet, da lampen har et indbygget genopladeligt batteri og derfor kan fungere uden kabelforbindelse til en stikkontakt.
Man kan således let bringe Move lampen med sig r…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

4: Bow 3 Gulvlampe Aluminium – Bopp

Produkt nummer 4 på vores “Bopp gulvlampe-liste” er Bow 3 Gulvlampe Aluminium – Bopp som du lige nu kan købe for 11439,- hos Lampemesteren.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Design Bopp Bow 3 Gulvlampe Aluminium kaster med sine lange lysende buer en smuk belysning over lokalet og gør et stort indtryk uden at fylde mere end absolut nødvendigt.
De slanke elegante linjer har kombineret med den kølige aluminiums farve en stær…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

5: Flair Gulvlampe Aluminium – Bopp

Forhandlerens beskrivelse:
Design Bopp Flair Gulvlampe Aluminium har en ekstrem yndefuld udstråling med sine to slanke aluminiums ellipser, der snor sig langs hinanden.
På indersiden af hver ellipse sider LED lyskilden, der på grund af sin placering aldrig skinner direkte ind i…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

6: Flavor Gulvlampe Nickel – Bopp

Sidste produkt på vores liste er Flavor Gulvlampe Nickel – Bopp som vi har fundet til 1459,- hos Lampemesteren.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Bopp Flavor Gulvlampe Nickel balancerer med sine smukke kombination af bløde ovaler og skarpe lige linjer samt kontrasten mellem det moderne børstede aluminium og det mere klassiske hvide glas perfekt mellem traditionel og moderne.
Funktionalit…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

Flere produkter.

De 6 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Bopp gulvlampe i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Bopp gulvlampe:

Dyreste Bopp Gulvlampe på listen er Bow 3 Gulvlampe Aluminium – Bopp fra Lampemesteren.dk med en pris på 11439.00. Billigste udvalgte Gulvlampe er Flavor Gulvlampe Nickel – Bopp som du kan købe for 1459.00 hos Lampemesteren.dk. Forskellen på de to priser er 9980 kr. – de 6 Bopp Gulvlampe vi har fundet koster i gennemsnit 6123.33 kr.
Ovenstående Bopp Gulvlampe data og priser er hentet fra 1 butikker (Lampemesteren.dk). Alle Bopp Gulvlampe tilbud er opdateret i dag 01-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Gulvlampe guides:

Fandt du ikke det rigtige Gulvlampe blandt de 6 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Gulvlampe: