Gulvlampe.dk » Alle guides » Gulvlampe » Bankamp Gulvlampe

Bedste Bankamp Gulvlampe: Se top 2

(opdateret marts 2023)

Du er landet på Gulvlampe.dk, det helt rigtige sted at finde Bankamp gulvlamper. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på Bankamp gulvlamper | ✅ Gulvlampe-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Detaljeret gennemgang af de 2 bedste Bankamp gulvlamper

Her kan du se hele vores liste over de bedste Bankamp gulvlamper som du kan finde lige nu.

De 2 udvalgte produkter på listen (klik for at gå til det enkelte produkt):

1: BANKAMP Luce elevata Book gulvlampe, bladguld/sort

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Lampegiganten DK.

Her kan “BANKAMP Luce elevata Book gulvlampe, bladguld/sort” fås til 6099,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
LED-gulvlampe Luce elevata Book: Ekstravagant design og højt lysudbytte Luce elevata Book LED-gulvlampe i sort og bladguldsoptik er et dekorativt element i den moderne boligindretning, selv når den ikke er oplyst.
Skærmen, der ligner en opslået bog, har en meget usædvanlig effekt.
Så snart lyset tændes, som takket være den indstillelige hvidfunktion kan indstilles trinløst i farvetemperaturspektret fra varm hvid til dagslys, bliver dets charme helt åbenbar, så snart det er tændt.
Uanset om det er som læselampe ved siden af sofaen eller som arbejdslampe ved siden af symaskinen eller håndarbejdsbordet – Luce elevata Book LED-læselampen opfylder alle de krav, der stilles til den, uden besvær.
– Udstyret med touch-dæmper – Farvegengivelsesværdi: CRI>90…

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

2: BANKAMP Book LED-gulvlampe, mat nikkel

Sidste produkt på vores liste er BANKAMP Book LED-gulvlampe, mat nikkel som vi har fundet til 6899,- hos Lampegiganten DK.

Forhandlerens beskrivelse:
Book LED-gulvlampe med CCT-funktion og berøringsdæmper Book LED-gulvlampe tilbyder fleksibilitet i belysningsdesignet, fordi den er udstyret med en berøringsdæmper, som kan bruges til at regulere både farvetemperatur og dermed lysfarve såvel som lysstyrken.
CCT-funktionen gør det muligt at vælge lysfarve, og lyset kan også dæmpes kontinuerligt.
Ved at trykke på berøringsdæmperen en gang tændes og slukkes lyset, mens berøringsdæmperen holdes nede, ændrer lysfarve eller dæmper lyset afhængigt af hvilken tilstand du er i.
Lysintensiteten og farvetemperatur ændres ved kort tryk på trykknappen dæmpning to gange.
farvetemperatur kan vælges i området fra 2.200 K til 6.500 K.
Yderligere fleksibilitet garanteres af lampens justeringsmuligheder.
Samlingen i foden muliggør hældning af lampen, og også som et åbent bogformet lampehoved på standerlampe er det så direkte, og indirekte belysning er drejelig mulig.
Book er en højkvalitets LED-gulvlampe af BANKAMP grundlagt i 1947 i Sauerland-regionen, hvor kvalitetslamper er lavet af materialer af høj kvalitet med fremragende håndværk.
BANKAMP lys inspirerer ikke kun med deres førsteklasses kvalitet, men også med deres specielle funktionalitet….

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

Andre mærker af gulvlamper

På vores liste her har vi samlet de 2 bedste gulvlamper på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige gulvlampe til dine behov: